Filtrarea consultatiilor - MediNav

Filtrarea consultatiilor

Pagina de consultații este locul unde se afișează toate consultațiile create în contul MediNav. De aici, consultațiile se pot accesa pentru vizualizare rapidă, editare sau ștergere.

Toate consultațiile sunt identificate printr-un ID unic care poate servi că referință internă a consultațiilor tale.

Pentru a putea găsi consultațiile de care aveți nevoie într-un moment dat, Pagina de Consultații include o funcție avansată de filtrare. Folosind filtrele disponibile puteți caută rapid orice consultație, după mai multe criterii.

Filtrarea consultațiilor se poate face pentru un singur criteriu sau pentru multiple criterii de filtrare. După selectarea filtrelor trebuie să confirmați selecția prin apăsarea butonului “Filtrează” din dreapta.

Consultațiile create se pot filtra după:

  • interval date;
  • nume pacient;
  • stare consultație;
  • prioritate tip de formular tipizat utilizat;

Filtrarea consultațiilor în funcție dată vă permite să vizualizați toate consultațiile realizate într-un interval de două date calendaristice.

Filtrarea după numele pacientului vă permite identificarea rapidă a tuturor consultațiilor realizate pentru un anumit pacient.

Câmpul de filtrare poate fi folosit prin introducerea numelui, prenumelui sau a numelui complet. Acesta accepta și introducerea parțială a numelui.

Câmpul filtrare după starea consultației poate fi un ajutor foarte bun pentru momentele când doriți să revizuiți consultațiile. Când se crează o consultație noua, aceasta poate fi etichetata că o consultație:

  • Noua (orice consultație noua vă avea în mod implicit aceasta eticheta)
  • De corectat (folosită pentru a nota o consultație are nevoie de o revizuire)
  • În Lucru (folosită pentru a nota o consultație încă în lucru)
  • Corectata (folosită pentru a nota o consultație corectata)
  • Invalid (se selectează în mod implicit atunci când nu există nici o înregistrare în consultație)

Folosirea etichetării e esențială pentru a păstra un mod de lucru organizat. Similar cu câmpul de filtrare pentru stare, am adăugat și opțiunea de a selecta prioritatea pentru orice consultație creata. Eticheta se selectează în atunci când creați o consultație noua sau când o editați.

Folosind eticheta de prioritizare, se pot organiza consultațiile în funcție de urgenta lor.

Consultațiile se pot filtra și în funcție de formularul tipizat utilizat. În acest sens se poate folosi câmpul de filtrare “Tip” prin care se pot observa toate formularele tipizate folosite și disponibile.

 

help
Author: help

Articole asemănătoare

Expresii pe care MediNav le înțelege

Asistentul MediNav înțelege și transcrie automat expresiile și semnele de punctuație dictate de către dumneavoastră. Va prezentăm mai departe o lista a expresiilor pe care

Compila questo modulo per ottenere i tuoi 10 esami gratuiti al mese su MediNav


Completați formularul de mai jos pentru a fi contactat in legatura cu contul MediNav


Completați formularul pentru a beneficia de abonamentul Gratis 10 !