Pagina de start - prezentare scurta - MediNav

Pagina de start – prezentare scurta

După introducerea numelui de utilizator și a parolei, pagina de start vă fi automat afișată. De aici, exista legături directe către funcțiile cheie ale platformei MediNav, precum și informații despre punctele noastre de support și nu în ultimul rand, un scurt video introductiv.

 

În bara de navigare de sus se pot găsi linkuri directe pentru a ajunge la acest catalog de ajutor, punctul de contact email și telefon, precum și accesul la consultațiile înregistrate și setările de cont.

Punctele de support sunt deasemenea menționate și în josul paginii, sub video clip.

Sub bara de navigare menționată anterior se găsește un buton care vă permite înregistrarea unei consultații noi. Puteți folosi acest buton pentru a deschide rapid editorul de consultații.

Clipul video din partea centrală a paginii este folositoare pentru persoanele care nu sunt familiarizate cu aplicația. Într-un demo scurt de 2 minute sunt prezentate funcțiile de bază ale aplicației.

 

help
Author: help

Articole asemănătoare

Expresii pe care MediNav le înțelege

Asistentul MediNav înțelege și transcrie automat expresiile și semnele de punctuație dictate de către dumneavoastră. Va prezentăm mai departe o lista a expresiilor pe care

Compila questo modulo per ottenere i tuoi 10 esami gratuiti al mese su MediNav


Completați formularul de mai jos pentru a fi contactat in legatura cu contul MediNav


Completați formularul pentru a beneficia de abonamentul Gratis 10 !