Avantajele digitalizării cabinetelor medicale prin PNRR - MediNav

Avantajele digitalizării cabinetelor medicale prin PNRR

sursa: unsplash

Share This Post

Trăim în secolul vitezei, al tehnologiei și reacțiilor în lanț: dacă o verigă nu funcționează optim, atunci este foarte posibil ca și celelalte să funcționeze deficitar. Prin urmare, este necesar să te asiguri că totul funcționează corespunzător de la bun început, astfel încât să poți evita situațiile neplăcute ulterioare, care ar putea apărea. Într-un cabinet medical, spre exemplu, există un flux constant de pacienți, date, informații, documente, analize și intervenții care intră și ies dintr-un sistem. Fără resursele necesare și bine puse la punct, o astfel de instituție n-ar putea funcționa.

Asigură-ți digitalizarea cabinetului medical apelând la o firmă care îți pune la dispoziții servicii complete de la A la Z, aplicând alături de aceasta la proiectul european de digitalizare cunoscut sub numele de PNRR (Planul Național de Redresare și Reziliență). Nu doar că nu trebuie să îți faci vreun fel de griji în legătură cu modul în care se derulează procesul de digitalizare, însă te asiguri că vei dispune de toate facilitățile și beneficiile necesare pentru a-ți transforma cabinetul medical într-unul care să se alinieze standardelor europene de calitate, rapiditate și randament.

Descoperă câteva dintre principalele avantaje ale digitalizării cabinetelor medicale prin PNRR!

Programări online

Docbook este primul și cel mai mare marketplace medical de programări în timp real la doctor. Cu ajutorul acestuia, se optimizează și reduc la minimum costurile operaționale, fiind integrat cu ERP-urile/CRM-urile clinicilor medicale, programările trimițându-se direct în API-uri. Prin urmare, se reduc la 0 costurile asociate cu efortul uman depus pentru emiterea reminderelor și înștiințărilor către pacienți. După programări, pacienții pot lăsa feedback-uri pentru a exista și posibilitatea îmbunătățirii – dacă este cazul – serviciilor oferite.

Sistem de management al pacienților

Aplicația Comet reprezintă o soluție all-in-one pentru paraclinice, clinice laborator și stomatologie, schimbarea între ele făcându-se foarte rapid. Oferă acces online la istoric, iar serviciul de sms oferă multiple notificări, informări dar și acțiuni. De asemenea, aplicația își poate adapta facilitățile în funcție de nevoile clinicii. Se sincronizează cu SIUI-PARA și SIUI-CLINIC. Are implementat modul de semnătură electronică, plată online si multiple integrări necesare unei clinici. În aceeași măsură, este compatibilă cu sisteme PACS și diferite viewere DICOM, pentru a-ți pune la dispoziție întreg fluxul necesar.

Scanare inteligentă și sortare automată a documentelor fizice

Mediflux este o soluție IT inovatoare care folosește fundamentele inteligenței artificiale pentru a asigura management-ul documentelor medicale în clini și spitale. Ecosistemul funcțional care stă la baza Mediflux cuprinde 3 ramuri, și anume: Mediflux Document, care permite scanarea documentelor, citirea automată, categorisirea lor, Mediflux Traseu, care asociază documentele cu dosarul medical corespunzător, folosind datele pacientului, Mediflux Conector, cu ajutorul căruia poți partaja documentele digitale cu alți furnizori de servicii medicale, în siguranță.

Completarea de formulare medicale prin voce

MediNav este un asistent medical digital care poate fi folosit de către medici în vederea scăderii timpului necesar completării formularelor medicale. Cum? Folosind vocea, în loc de a scrie de mână. Poate fi folosit la calculator sau la ecograf în timp ce are loc protocolul de investigație, folosind un sistem avansat de inteligență artificială care învață zilnic, de la toți utilizatorii. Este de menționat că nu doar că transformă vocea prin tehnologia speech-to-text, ci este pregătit în mod special pentru a înțelege limbajul medical plin de elemente de jargon, acronime și expresii. În același timp poate structura automat informația în formulare tipizate prin procesarea inteligentă a textului (natural language processing).

Website și prezență în social media

Wayne Dev este o companie specializată în realizarea website-urilor de prezentare, platforme și magazine online. Cu ajutorul partenerilor săi, compania oferă și servicii anexe care vizează atât promovarea în mediul online, cât și extinderea publicului și ariei de acoperire. Activitățile de marketing sunt absolut vitale pentru succesul unei companii, indiferent de dimensiuni, iar o prezență solidă în online este justificată și de existența conturilor de social media. Prin urmare, Wayne Dev întrunește variabilele necesare pentru îndeplinirea scopurilor online ale companiei.

Scanare buletin și semnătură digitală

Eutron este o companie românească ce, de aproape 30 de ani, furnizează soluții tehnologice personalizate pentru a-și ajuta clienții să își atingă sau chiar să își depășească obiectivele de business. 
Produsele oferite de Eutron variază de la hardware pentru captarea de date din documente cum ar fi cărți de identitate, bilete cu coduri de bare, bandă magnetică și carduri cu chip până la soluții autonome, de sine stătătoare, adaptate nevoilor variate ale clienților.

Acestea ar fi doar câteva dintre avantajele de bază ale digitalizării cabinetului tău medical prin proiectul PNRR. Apelând la o firmă care îți pune la dispoziție astfel de servicii, asigurându-se de faptul că îți acoperă toate necesitățile în materie de hardware, software și digitalizare, nu va fi necesar să te implici în vreun anumit fel. Tot ce trebuie să faci este să apelezi la o firmă care îți pune la dispoziție facilități ce se află în concordanță cu nevoile tale și ale pacienților tăi! 

Contactează-ne mai jos pentru a afla mai multe sau contactează consultantul ales de noi pentru realizarea documentației de finanțare direct aici

 


Wanda
Author: Wanda

More To Explore

O introducere în universul MediNav pe scurt

Pentru folosirea aplicației îți recomandăm să folosești Google Chrome sau Edge.  Odată ce te-ai logat, pe pagina de Home vei vedea un scurt tutorial video cu funcțiile de bază ale

Compila questo modulo per ottenere i tuoi 10 esami gratuiti al mese su MediNav


Completați formularul de mai jos pentru a fi contactat in legatura cu contul MediNav


Completați formularul pentru a beneficia de abonamentul Gratis 10 !