Bine ai venit în lumea MediNav! - MediNav

Bine ai venit în lumea MediNav!

După ce ți-a fost creat utilizatorul, poți începe să folosești MediNav autentificandu-te pe platformă. Platforma se poate accesa la adresa trimisă prin email, imediat după crearea contului. Adresa este similară cu xyz.medinav.eu.

Îți recomandăm să folosești Google Chrome pentru folosirea aplicației. 

După ce te-ai logat, pe pagina de Acasa vei vedea un scurt tutorial video cu funcțiile de bază ale asistentului MediNav. E foarte util pentru a te familiariza cu funcțiile de bază și interfață grafică.

În cazul în care nu reușești să te autentifici, te rog ia legătura echipa noastră de support la support@medinav.eu sau la telefon/whatsapp: +40 799 196 307.

Sfaturi de început

Calitatea audio

Faceți câteva înregistrări de test și dacă sunetul nu este bun încercați să schimbați microfonul sau căștile. Calitatea transcrierii depinde de calitatea sunetului înregistrat. Dacă nu aveți acces la nici un laptop sau microfon extern, echipa tehnică MediNav recomandă aceste două dispozitive: Trust GXT 210 sau Logitech H340.

Poți verifica înregistrarea în partea de jos a editorului, folosind playerul audio atașat. Fiecare înregistrare va avea un player separat.

Ce mai poți face cu MediNav?

Semne de punctuatie

Poți dicta:

  • punct, virgulă, punct și virgulă, două puncte
  • rând nou / enter
  • liniută (în text)
  • “bullet” pentru a scrie cu liniută de la capăt
  • deschide paranteza, închide paranteza

Expresii

MediNav poate face si prescurtări automatizate.

Spre exemplu:

  • spun “test covid” dar scrie “RT PCR SARS COV2” 
  • spun “RMN” dar scrie “IRM”

În orice moment putem adaugă expresii adiționale pentru contul tău MediNav. Trebuie doar sa ne dai o lista la support@medinav.eu .

Click & Dictate

În situația în care vrei să adaugi text în interiorul unui paragraf deja înregistrat, poți să faci asta punând cursorul în locul în care vrei să adaugi textul nou. Apoi, poți înregistra textul nou, sau îl poți introduce din tastatură.

Același lucru se poate face și pentru momentele în care vrei să editezi paragraful. Poți șterge cuvinte sau fraze și să adaugi alt text în loc.

Pasul următor

După ce te-ai asigurat că vocea se înregistrează bine în MediNav și că te-ai familiarizat cu funcțiile de bază, poți trece la pasul următor.

MediNav se optimizează pe vocea ta și expresiile tale în timp. Pentru asta, am pregătit o serie de texte medicale pe care le poți dicta înainte de a introduce consultații reale în platformă.

Navighează la pagina de optimizare a platformei pentru a accesa textele.

Scrie-ne oricând

Îmbunătățim platforma MediNav în permanență. Dacă ai orice sugestie, te rog scrie-ne la support@medinav.eu .

help
Author: help

Articole asemănătoare

Expresii pe care MediNav le înțelege

Asistentul MediNav înțelege și transcrie automat expresiile și semnele de punctuație dictate de către dumneavoastră. Va prezentăm mai departe o lista a expresiilor pe care

Compila questo modulo per ottenere i tuoi 10 esami gratuiti al mese su MediNav


Completați formularul de mai jos pentru a fi contactat in legatura cu contul MediNav


Completați formularul pentru a beneficia de abonamentul Gratis 10 !