Termeni si conditii - MediNav

Termeni și condiții

1. Introducere. 

Site-ul https://medinav.eu/ este detinut si administrat de catre SIA Medinav, o societate cu raspundere limitata (SIA), constituita in conformitate cu legile Letoniei (Business ID 40203295690), cu sediul social la Riga, Matīsa iela 61 – 23, LV-1009.

Prezentul document reprezinta un contract la distanta incheiat intre dvs. in calitate de utilizator si SIA Medinav in calitate de detinator al site-ului al site-ului https://medinav.eu/ (“Site-ul”).

Atunci cand vizitati si/sau utilizati in orice alt mod Site-ul, prezentul document Termeni si Conditii devine aplicabil, alaturi de legislatia incidenta. De asemenea, prelucrarea datelor dvs personale prin intermediul Site-ului este guvernata de Nota de informare si Politica Cookies, disponibile in cadrul site-ului.

Pentru evitarea oricarui dubiu, Produselor si Serviciilor pe care Medinav le va comercializa prin intermediul Site-ului li se vor putea aplica Termeni si Conditii distincti, astfel cum acestia vor fi adusi la cunosinta dvs. inainte de contractarea Produselor si Serviciilor in cauza. 

2. Acceptarea termenilor si conditiilor. Modificarea acestora.

Prezentul document Termeni si conditii se considera acceptat prin accesarea Site-ului si/sau navigarea in cadrul acestuia. Daca nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile Site-ului va rugam sa incetati utilizarea si sa parasiti Site-ul.

Ne rezervam dreptul de a aduce modificari asupra continutului si functionalitatilor Site-ului, precum si asupra Termenilor si Conditiilor in orice moment, fara nici un fel de notificare prealabila a dvs.. In acest context, aveti dreptul si va recomandam sa parcurgeti sectiunea Termeni si Conditii periodic pentru a lua la cunostinta eventualele modificari aduse acestora. Pentru o usoara intelege a modificarii Termenilor si Conditiilor vom specifica la finalul acestora data la care s-au adus ultimele modificari asupra acestora. 

3. Definitii. 

„Site” – versiunea curenta precum si orice versiune ulterioara a site-ului disponibil la adresa https://medinav.eu/ si/sau orice subdomenii ale acestuia, cu exceptia situatiei in care in mod expres subdomeniile acestora sunt reglementate de Termeni si Conditii distincte. 

”Societatea” sau „Noi” – Medinav SIA, respectiv detinatorul Site-ului; 

„Utilizator” sau „dumneavoastra” – persoana care acceseaza/navigheaza in cadrul Site-ului; 

„Servicii” – serviciile Medinav prezentate in cadrul Site-ului;

„Produse” – produsele Medinav prezentate in cadrul Site-ului.

4. Descrierea Site-ului. Utilizarea acestuia. 

Scopul Site-ului

Site-ul https://medinav.eu este un site de prezentare prin intermediul careia Societatea prezinta potentialilor clienti Produsele si Serviciile sale. 

Informatiile prezentate in cadrul Site-ului au caracter informativ, iar Produsele/Serviciile prezentate in cadrul Site-ului nu vor fi considerate o oferta ferma.  In masura in care doriti sa contractati Produsele si/sau Serviciile Medinav, va rugam sa completati formularul disponibil in cadrul Site-ului, urmand ca ulterior sa primiti toate informatiile si detaliile din partea noastra.

Conferirea dreptului de utilizare a Site-ului

Societatea confera Utilizatorului un drept de utilizare a Site-ului pe o perioada de timp nedeterminata, sub conditia respectarii prezentelor T&C si a legislatiei aplicabile. Pentru evitarea oricarui dubiu, dreptul de utilizare conferit se refera exclusiv la Site-ul https://medinav.eu/ si nu se refera totodata la Produsele si Serviciile Medinav. Pentru a obtine un drept de utilizare al Produselor si Serviciilor Medinav, va rugam parcurgeti pasii necesari, conform informatiilor disponibile in cadrul Site-ului. 

Site-ul poate fi accesat in scopul informarii despre Produsele si Serviciile societatii. Utilizarea Site-ului in orice alt scop este interzisa.

Dreptul de utilizare poate fi limitat, suspendat sau dupa caz retras de catre Societate oricand, fara o prealabila notificare a Utilizatorului. De regula, dreptul de utilizare va fi retras in situatii precum: Utilizatorul isi incalca obligatiile impuse prin prezentele T&C si/sau prin lege; Utilizatorul foloseste Site-ul cu rea credinta, producand sau existand riscul sa produca prejudicii Societatii sau altor terti; Utlizatorul comite sau Societatea apreciaza ca Utilizatorul intentioneaza sa comita orice frauda cu privire la Site; Societatea decide sa retraga Site-ul de la adresa web si/sau sa limiteze accesul Utilizatorilor la aceasta.

Dreptul de utilizare al Site-ului este conferit gratuit, cu exceptia situatiei in care in cadrul acestuia este specificat un pret pentru accesarea unei anumite sectiuni.

Continutul disponibil in cadrul Site-ului

Continutul disponibil in cadrul Site-ului reprezinta proprietatea intelectuala a Societatii si/sau a partenerilor sai, fiind interzisa copierea acestuia fara acordul expres al Societatii.

Atunci cand se refera la oferta noastra de Produse si Servicii, continutul are caracter informativ. Atunci cand se refera la materialele disponibile in sectiunea blog, continutul reprezinta opinia noastra asupra unui subiect.

Utilizatorii inteleg si accepta ca desi nu ne dorim, in anumite situatii in continutul disponibil in cadrul Site-ului se pot strecura erori si ca in nicio situatie Societatea nu poate fi tinuta responsabila fata de un utilizator pentru Continutul disponibil in cadrul Site-ului.

5. Obligatiile utilizatorilor

Utilizatorii se obliga sa utilizeze cu buna credinta Site-ul si in limitele permise prin Termeni si Condiitii precum si cu respectarea legislatiei incidente. 

Orice incercare de incalcare a drepturilor de proprietate intelectuala ale Societatii, precum si orice incercare de compromitere a securitatii Site-ului sunt interzise. Societatea isi rezerva dreptul de a sesiza autoritatile competente in astfel de situatii, precum si sa actioneze in instanta utilizatorul in cauza in vederea reperarii prejudiciului cauzat. 

Atunci cand contactati societatea prin intermediul unui formular disponibil in cadrul Site-ului aveti obligatia de a furniza exclusiv informatii reale si care va apartin. Totodata, aveti dreptul de a utiliza un formular de contact din cadrul Site-ului exclusiv in scopul pentru care a fost creat. 

Astfel, utilizatorii se obliga:

 1. sa foloseasca Site-ul cu buna credinta, cu respectarea dispozitiilor legale incidente si numai in scopul in care aceasta a fost creat;
 2. sa nu comercializeze informatiile obtinute prin intermediul Site-ului si sa nu utilizeze aceste informatii pentru a face concurenta neloiala fata de Societate;
 3. In toate situatiile in care pentru utilizarea Site-ului sau a unei functii a acestuia se mentioneaza obligatia platii unui pret, utilizatorii se obliga sa achite pretul solicitat pentru a putea utiliza Site-ul.

Totodata se interzice Utilizatorilor: 

 1. copierea partiala sau totala, decompilarea, dezasamblarea, crearea de opere derivate sau folosirea in orice alta modalitate a codului sursa al Site-ului, si/sau a textelor, imaginilor, video-urilor cuprinse in Site, precum si orice alt act prin care ar putea fi incalcata proprietatea intelectuala a Societatii asupra Site-ului;
 2. acordarea oricaror drepturi privind continutul Site-ului unei terte persoane;
 3. folosirea Site-ului in legatura cu orice dispozitiv sau serviciu destinat sa ocoleasca masurile tehnice de securitate implementate pentru a controla accesul la Site;
 4. copierea, modificarea, stergerea sau deteriorarea oricarei informatii continute pe echipamentele tehnice, incluzand dar nelimitandu-se la serverele si calculatoarele utilizate sau controlate de catre Site;
 5. folosirea Site-ului pentru a invada intimitatea tertilor sau pentru a obtine informatii despre oricare dintre utilizatorii Site-ului sau pentru a obtine o lista de utilizatori ai acesteia;
 6. utilizarea Site-ului pentru a incalca un drept legal al tertilor, inclusiv orice drept de confidentialitate, de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala, sau de a intreprinde orice actiune hartuitoare, calomnioasa, defaimatoare, abuziva, necinstita, amenintatoare, daunatoare sau altele similare; sau folosirea oricarei tehnologii de data mining, roboti sau similare de colectare a datelor;
 7. accesarea sau utilizarea frauduloasa a oricarei zone a Site-ului care poate fi accesata sub parola sau contra cost;
 8. utilizarea oricaror mijloace automate pentru a accesa sau utiliza Site-ului (inclusiv scripturi, “bot”, sau software similar);
 9. modificarea, traducerea, decompilarea, reproducerea, dezasamblarea, sau incercarea prin alte moduri a obtinerii accesului la cheia privata sau orice cheie dev (“dev key’) (acest termen este unul general cunoscut in industrie) asociate cu Site-ul, continutul sau serviciile oferite, sau folosirea sau incercarea de utilizare a oricarei chei private sau dev key intr-un mod in care sa se incalce termenii prezentului document;
 10. orice alta actiune prin care s-ar putea crea concurenta neloiala Societatii sau prin care ar putea fi prejudiciate drepturile acestuia de orice fel (drepturi civile, comerciale, de natura intelectuala si altele)

6. Drepturi de proprietate intelectuala

Societatea detine toate drepturi de proprietate intelectuala asupra denumirii MediNav, precum si asupra Site-ului, textelor, imaginilor, logo-urilor, video-urilor, elementelor de grafica web, coduri sursa, scripturi si orice alte date din cadrul Site-ului Pe cale de consecinta Utilizatorii se obliga sa respecte drepturile de proprietate intelectuala ale Societatii, sub sanctiunile prevazute de lege  si sa nu efectueze nicio actiune prin care acestea ar fi incalcate precum dar fara a se limita la: sa nu copieze, modifice, transforme, vanda, divulge codul sursa al Site-ului, logo-ul, elementele de design, orice text disponibil in Site, sa nu incerce inregistrarea acestora la organismele competente si sa nu se opuna inregistrarii acestora de catre Societate, sa nu creeze Site-uri sau similare daca prin aceasta actiune incalca drepturile de proprietate intelectuala ale Societatii. 

Totodata, este posibil ca Site-ul sa contina texte, logo-uri, materiale fotografice sau video a caror proprietate intelectuala apartine Partenerilor sau altor terti. Utilizatorii sunt obligati sa respecte dreptul de proprietate intelectuala ale persoanelor care detin aceste drepturi, sub sanctiunile prevazute de lege. 

7. Raspunderea partilor. Limitarea raspunderii Societatii.

Raspunderea utilizatorilor privind utilizarea Site-ului

Utilizatorul este in mod exclusiv si deplin responsabil pentru felul in care utilizeaza Site-ul, precum si pentru consecintele acestei utilizari, Pe cale de consecinta, Societatea nu poate fi tinuta raspunzatoare pentru niciun fel de prejudicii cauzate Utilizatorilor, sau tertilor prin sau ca urmare a utilizarii Site-ului.

Totodata, in nicio situatie Societatea nu poate fi tinut raspunzatoare cu privire la o eventuala incalcare a legii sau a drepturilor unor persoane de catre Utilizatori ca urmare a utilizarii Site-ului. 

Limitarea raspunderii Societatii privind functionarea Site-ului

Societatea pune la dispozitia utilizatorilor Site-ul „asa cum este” si cu toate ca intentia noastra este aceea de a furniza un serviciu online continuu si stabil nu putem garanta disponibilitatea continua a Site-ului si/sau functionarea permanenta a acestuia la parametri tehnici optimi sau fara erori. Totodata nu putem asigura Utilizatorilor servicii de garantie si/sau mentenanta si/sau suport tehnic. Cu toate acestea, daca sesizati orice deficienta sau bug va rugam sa ne contactati pe email si vom incerca solutionarea problemei. In acest context, Societatea nu raspunde pentru eventualele prejudicii cauzate Utilizatorilor (inclusiv in ceea ce priveste beneficiul nerealizat) daca Site-ul nu functioneaza stabil si neintrerupt, nu functioneaza la parametri optimi, sau functioneaza cu erori.

Totodata, desi Societatea depune tot efortul pentru asigurarea securitatii Site-ului Societatea nu raspunde in cazul in care din orice motiv telefoanele, tabletele sau calculatoarele utilizatorilor sunt afectate ca urmare a utilizarii acesteia.. 

Este posibil ca Site-ul sa includa uneori link-uri catre alte website-uri care nu sunt detinute de Societatea. Aceste linkuri sunt furnizate pentru a oferi informatii aditionale, insa fara a avea responsabilitatea continutului, securitatii, a politicilor de confidentialitate sau a oricarui lucru furnizat de terte site-uri.

Repararea prejudiciului de catre Societate

In orice situatie in care raspunderea Societatea ar putea fi angajata, Societatea nu raspunde decat in limita pretului platit de catre Utilizatori pentru utilizarea Site-ului si nu este obligata in nici un caz sa repare beneficiul nerealizat de catre Utilizatori, pierderi de profit si/sau alte daune indirecte cauzate acestora.

8. Date cu caracter personal

Societatea colecteaza datele personale ale Utilizatorilor in limitele, scopurile si conditiile prevazute in Nota de informare si Politica de Cookies.  Va rugam consultati aceste documente pentru a cunoaste modalitatea in care datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate.

9. Legea aplicabila si instanta competenta

Prezentul document este redactat in limba romana si va fi interpretat potrivit intelegerii sensului termenilor sai in limba romana. 

Prezentul document este guvernat de legislatia romana incidenta. Orice litigiu referitor la utilizarea Site-ului se va supune spre solutionare instantelor judecatoresti competente de la sediul Societatii.

10. Alte dispozitii

Prezentul document a fost aprobat in data de 2.09.2021 si isi va produce efectele incepand cu aceasta data.

Pentru orice aspecte legate de utilizarea Site-ului ne puteti contacta folosind adresa de email: hello@medinav.eu

 

 Compila questo modulo per ottenere i tuoi 10 esami gratuiti al mese su MediNav


Completați formularul de mai jos pentru a fi contactat in legatura cu contul MediNav


Completați formularul pentru a beneficia de abonamentul Gratis 10 !