Viitorul transcrierii medicale - MediNav

Viitorul transcrierii medicale

medinav ai assistant illustration

Share This Post

Ce este MediNav?

MediNav este un veritabil asistent în documentarea medicală spre deosebire de alte softuri de transcriere sau alte instrumente de pe piață

Apărut ca răspuns la neplăcerile semnalizate de furnizorii de servicii medicale, MediNav oferă o soluție holistică asupra problemei documentației administrative.

Dr. Sorin Ghiea ilustrează într-un clip scurt cum reușește să scape de bătaia de cap a rapoartelor medicale folosind MediNav.

Raportare Standardizată

MediNav este singurul scrib medical de pe piața Română complet  alimentat de tehnologiile AI și NLP. Asistentul ascultă consultația dictată de medic și extrage automat informațiile relevante.MediNav clasifică apoi aceste informații în secțiunile potrivite ale unei fișe de consultație, adăugând informațiile direct în câmpurile potrivite ale sistemului EHR sau a formularelor electronice.

Tehnologie de ultimă generație

Natura tehnologiei avansate AI+NLP a Asistentului MediNav înseamnă că medicul își poate focusa mai mult atenția asupra actului medical, detașat de tastatura computerului și de stresul de a completa fișele medicale.

Pur și simplu gândiți cu voce tare rezultatele identificate, iar MediNav se va ocupa de restul documentației. 

Abilitatea de a învăța

Datorită tehnologiei de ultimă generație care stă la baza lui, asistentul MediNav deține abilitatea unică de a învăța caracteristicile vocale ale utilizatorului (dicție, timbru, pronunție – oferind inclusiv acomodare pentru utilizatorii cu afecțiuni fonetice precum rotacismul).

Cu adevărat impresionantă este însă proprietatea Asistentului de a învăța din greșelile făcute cu minim 24h înainte, aceasta asigurând o constantă și exponențială îmbunătățire a calității transcrierii.

Utilizatorii care folosesc MediNav mai mult de o lună de zile (minim 30 de consultații) au ajuns la o acuratețe de peste 95%!

Funcții de Accesibilitate Integrate

MediNav oferă și opțiunea de integrare a formularelor tipizate (Template-uri Medicale), astfel puteți folosi experiențele anterioare pentru a grăbi suplimentar întreg procesul.

Introducerea de tabele, implementarea de expresii speciale personalizate (ex: “Test Covid” dictat apare că “Testare SARS-COV 2”), eliminarea automată a diacriticelor și exportul automat în softul medical utilizat sunt doar câteva dintre funcțiile introduse pentru a asigura că aplicația este cât mai accesibilă.

Pune Preț pe Timpul Tău

Majoritatea utilizatorilor MediNav au reușit să salveze peste 40% din timpul total petrecut pentru o consultație/rezultat. În medie, am identificat o scădere semnificativă a duratei medie pe consultație, de la 9 min la 5 min 30 sec

Andrei Moldovan
Author: Andrei Moldovan

More To Explore

O introducere în universul MediNav pe scurt

Pentru folosirea aplicației îți recomandăm să folosești Google Chrome sau Edge.  Odată ce te-ai logat, pe pagina de Home vei vedea un scurt tutorial video cu funcțiile de bază ale

Compila questo modulo per ottenere i tuoi 10 esami gratuiti al mese su MediNav


Completați formularul de mai jos pentru a fi contactat in legatura cu contul MediNav


Completați formularul pentru a beneficia de abonamentul Gratis 10 !